luni, 24 martie 2014

VRĂJEALĂ PÂNĂ LA CAPĂT


Într-o ţară în care educaţia e praf, sănătatea nu există, armata a fost desfiinţată iar poporul a fugit de acasă în căutarea ueni vieţi, dacă nu mai bună măcar suportabilă, ceva funcţionează la cei mai înalţi parametri:circul de partid şi de stat, căruia naivii i-au zis „USL – dreptate până la capăt”. Crin Antonescu şi Victor Ponta, cunoscuţi în popor cu cognomenele Leneşul şi Pisicul, ne oferă zilnic un spectacol politic nemaiîntâlnit de pe vremea Convenţiei Democratice Creştin-Decedate.
Pentru că proiectul lor de ţară a eşuat lamentabil, din banalul motiv că nici nu a existat, au hotărât să pună capăt concubinajului pentru nepotrivire de caracter. Crin Antonescu, un cartofor experimentat, a aruncat pe masa de poker politic toate cărţile măsluite, inclusiv un sAS de la Sibiu căruia îi plac copiii ceva de speriat, dovadă dosarele instrumentate de instituţiile de profil. După ce acum vreun an Leneşul critica din toţi rărunchii Departamentul de Stat al SUA şi alte organisme internaţionale care ne îndemnau „mai răsfiraţi, băieţi, mai răsfiraţi!”, deunăzi, dându-se de trei ori de-a berbeleacul, a devenit apărătorul fără mamă, fără tată, doar cu patrie adorată, al justiţiei româneşti. Care justiţie i-a cam transferat principalii colaboratori la ţuhaus, într-un gest meritoriu de igienă politică, iar pe alţii în Biroul Permanent Naţional de la D.N.A.. Altminteri, liberalii sunt obişnuiţi cu puşcăriile, numai că între cei care au putrezit rezistând pentru propriile idealuri şi ăştia moderni, înflorind datorită hoţiilor de cea mai joasă speţă, e diferenţa dintre I.C. Brătianu şi Relu Fenechiu, sau ca să priceapă şi microbiştii, dintre Cristiano Ronaldo şi Cioinac.
Crin a crezut că este momentul potrivit să mai lase electoratul, naiv până la uitarea de sine ,care l-a votat şi să-şi îndeplinească obiectivul personal, acela de a deveni preşedintele imaginar al României. Aşa că a înlocuit sloganul mincinos „dreptate până la capăt” cu autenticul „vrăjeală fără sfârşit”. Garantat  de Traian Băsescu şi Taraful de la Clejani. Pentru postul de guristă se luptă, cu şanse inegale, Elena Udrea şi Mireille Mathieu.








EDITORIAL ,,MUNTENIA DE BUZĂU’’

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu