duminică, 13 decembrie 2020

RĂZBOIUL MAFIEI CU EA ÎNSĂȘI

     În timp ce moartea citește ziarul, poporul român, material didactic în acest laborator al suferinței, a fost chemat la vot ca să-și mai bată câteva cuie în coșciug. Cei cu vocația martiriului pe crucea democrației de cumetrie, hașmangleală și sperjur au ascultat chemarea ignorând adevărul că dacă votul ar schimba ceva, nimeni n-ar mai lăsat să voteze. Ceilalți, înțelegând că războiul Mafiei cu ea însăși nu e războiul lor, au preferat să aștepte vremuri mai bune. Vremuri în care democrația nu va mai fi maimuțărită, în care orgasmul democratic nu va mai fi simulat cu o grosolănie evidentă. Așa se face că rezultatele acestor alegeri nu sunt relevante. Ele asigură ciolanul celor mai iuți de mână, dar nu vor aduce beneficii Națiunii. Binele public va rămâne doar o vorbă de dânșii inventată...

    Singurul lucru pozitiv este că societatea românească în ansamblul ei se opune infamei, odioasei, degradantei clase politice. Oamenii liberi de orice încorsetări politice au câștigat alegerile cu 67,52%. Ei sunt adevărata Opoziție la fărădelege în anii ce vor urma. Votul de blam a fost răspunsul dat șmecherilor care au organizat alegeri în plină pandemie, după reguli menite să perpetueze la putere aceeași Mafie, cu altă pălărie. Oamenii s-au săturat de rotirea cadrelor la ciolanul puterii. Oferta de pe tarabele politicii a fost nesatisfăcătoare. Confruntarea electorală s-a rezumat la o întrecere socialistă între profesioniștii hoției.

        Marile partide, nereformate, corupte, vicioase, bolnave de cleptomanie, în care colcăie șerpii intereselor de haită, sunt principalele vinovate de halul în care a ajuns democrația românească, de neîncrederea generalizată în politicieni și în toate instituțiile care au legătură cu aceștia.  Din cauza comportamentului nesincer, a infatuării și duplicității conducătorilor de atelaje politice, a disprețului față de ceilalți, a lipsei oricărui criteriu valoric, poporului român i s-a făcut lehamite. Acțiunile mafiote îndreptate împotriva interesului național prin falimentarea programată a economiei, concomitent cu toate celelate domenii fundamentale, de la Educație și până la Sănătate, i-au gonit pe români din țara lor, de-au ajuns robii Europei. Părtași la această tragedie, la acest exod al neamului românesc sunt și derbedeii din partidele-apendice, care au asigurat ”stabilitatea statului de drept”, pentru că în exercitarea atribuțiilor publice n-au fost preocupați decât de a-și găsi un loc mai în față la spectacolul jefuirii bugetului de stat. Aceste pubele de gunoi au fost deversate în fosele politicii dâmbovițene, dar, după ce se trage apa de două-trei ori, vidanja partidelor mari le vor scoate la suprafață și le vor afișa în vitrinele de partid și de stat, conform principiului mefistotelic ”nimic nu se pierde în politică, totul se reciclează”.

         Aceste alegeri consfințesc sfârșitul unei epoci. Urmează o perioadă tulbure, de neîncredere generalizată, impostură, instabilitate și desfrâu financiar. Cei care au votat n-au câștigat nimic, politicienii ciolănari și-au asigurat niște ani de furat. Nu vor fi patru, vor fi mai puțini, dar pentru ei nu contează câtă vreme consideră că au dreptul să-și poată exercita în continuare meseria bazată pe îndemânarea lor de mână și nebăgarea de seamă a celorlalți. 

      În realitate, Parlamentul ales nu are legitimitate. 67,52% au dat un vot de blam, 9,52% din totalul alegătorilor au ștampilat PSD, 8,31% PNL, 5,15% USRPLUS, 2,98% AUR, 1,91% UDMR, iar 4,61% le-au oferit încrederea lor altor nefericiți. Așa că, băieți, ușor cu pianul pe scări, când elaborați (vorba vine) legi, când păpați la restaurantul Parlamentului mititei din Opoziție cu muștar sau când vă scobiți în nas, conform procedurilor parlamentare. Nu uitați că cea mai mare parte a românilor nu dă doi bani pe prestația voastră. Încercați să fiți decenți, nu mai vorbiți în numele poporului,  nu sunteți reprezentativi decât pentru structurile mafiote numite impropriu partide politice... 

        Democrația de cumetrie nu are resurse de a se vindeca prin ea însăși. Nu se poate restarta pentru că la butoane sunt profesioniștii hoției, ghiolbanii politici, iar ca să-i vindecăm de prostie, de aroganță, de neam-prostie, e aproape imposibil. Putrefacția sistemului politic românesc este atât de adâncă încât singura soluție de vindecare este cauterizarea. Perpetuarea acestei specii de tenie lată, aciuată în organele vitale ale Națiunii, va ține România în stadiul de bolnavul cronic al Uniunii Europene. Ceea ce pe Coana Mare n-o deranjează deloc la pitpalacul inimii. 

      Pandemia politică, suprapusă pandemiei fricii de Covid, a transformat România într-un spital de boli nervoase în care pacienții sunt tratați cu amenințări, cu perfuzii false și cu tuburi de oxigen prin care circulă numai otrava manipulării și a disprețului absolut față de omul de rând. 

      Votul naivilor, care încă mai cred că Mafia politică transpartinică poate fi deposedată de putere, a fost împărțit după criterii de clan. 

PSD a primit 29%, cu zece procente mai mult decât omologul său, COVID-19. PNL, care a căzut în groapa săpată Vioricăi de la Videle, a ciugulit 25%, USRPLUSMINUS a înhățat 15%, iar UDMR 66%. Pușchea pe limbă, aproape 6%! 

Despre PMP și PRO-ROMÂNIA am vorbit mai sus, în paragraful în care electoratul a tras apa.

     Surpriza a fost AUR, partidul celor pe care Mafia politică i-a pus la index numai pentru că  sunt diferiți. Au primit nota 9, dar pentru a primi 10 trebuie să-și facă temele la zi...

     Așadar, aceste alegeri au fost un eșec pentru ideea de democrație, a fost un război al Mafiei cu ea însăși. Niciun partid nu are credibilitatea necesară, dublată de o largă susținere, pentru a reforma România. Ceea ce pot face cu procentele anemice este să gestioneze problemele curente pe termen scurt, să-și umple și mai abitir buzunarele și să ne sfideze non-stop prin mijloacele de manipulare în masă. Pe termen lung e o altă poveste. Care nu se va scrie până când actuala clasă politică nu va fi arsă pe rug în piața publică. Altă cale nu există. Să nu ziceți că nu v-am spus!

6 decembrie 2020 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu