duminică, 20 octombrie 2019

Febra galbenă

     Niciodată n-a fost o mai mare sărăcie de idei pe scena politică românească. Vorbe de clacă de la stânga la dreapta, niciodată golul n-a sunat mai tare. Indivizi dubioși, lipsiți de cultură, de bun-simț, de înțelegere și compasiune față de limba română s-au agățat de microfoane și scuipă printre dinți drept în felinare auditoriul debusolat, plictisit până la sictir, căruia onamatopeele îi intră pe o ureche și-i ies pe cealaltă. 
    Nicio brumă de speranță nu se întrezărește la orizont, nimeni nu mai crede în nimic. Și pe bună dreptate câtă vreme toate guvernările s-au destrăbălat în orgii bugetare din care fumegă sângele poporului român. Politicienii nu se războiesc între ei, doar împrumută puterea de la unii la alții. Fură o vreme, își perfecționează metodele de hașmangleală după care își pierd urma prin Parlamentul European, pe plaje însorite din țări exotice unde-și rumegă nestingheriți mălaiul. Nu vă așteptați să se întâmple ceva bun câtă vreme noua putere este imaginea în oglindă a așa zișilor adversari. Dacă dați la o parte pânza de păianjen din jurul lui Iohannis, veți descoperi că este țesută de borfașii pedeliști. Care, tot așa, au venit pe un vot popular plin de speranță dar, odată ajunși la butoane, n-au făcut altceva decât să perfecționeze metodele de furat ale înaintașilor. Dacă PSD a reinventat Mafia politică, cu siguranță PDL a perfecționat-o. Românii n-au câștigat nimic din rotirea cadrelor la putere.  Principiul ”pleacă ai noștri, vin ai noștri”, e mai actual ca oricând. Și nu poate fi altfel câtă vreme noua putere este expresia jocurilor mizere desfășurate în Parlamentul Rușinii Naționale, nu al dorinței exprimate prin vot de poporul român, manipulat și naiv până la uitarea de sine. Proasta satului a fost înlocuită cu ghinionul statului. A fost un schimb de ștafetă între foștii parteneri erotici din USL. Așa, șontâc-șontâc, Werner se îndreaptă spre al doilea mandat. Dar nu-i pentru cine se pregătește, ci pentru cine se nimerește, chiar dacă licuriciul cel mare s-a obișnuit cu acest prestator de servicii financiare iar useriștii se lasă furați de peisaj. Febra liberală va ajunge la apogeu la prezidențiale, după care, la locale și parlamentare, va scădea semnificativ. Numai o guvernare bazată pe principii, pe criterii valorice, nu pe culoarea carnetului de partid, o poate menține pe val. Ar fi un lucru bun pentru România, dar, ținând cont de cine dă tonul la cântec, pare imposibil. 
   Așadar, lăsați speranțele deșarte , știți cu cine aveți de-a face, România demnă e sub calota glaciară a degeneraților din cea mai mizerabilă clasă politică posibilă. 
   După aceste alegeri prezidențiale, care ar trebui reportate, să ne aplecăm cu atenție asupra Mișcării Naționale. Pornind de acolo putem reconstrui statul român și ne putem recâștiga independența națională.

20 octombrie 2019  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu