luni, 7 martie 2016

INTEGRAREA ÎN ABSOLUT PRIN MANDRAVELĂ

          Celebrul consumator de urină nefiltrată Gregorian Bivolaru a fost prins, în Franța. Probabil, după cum îi era obiceiul, era la una mică. Sau, în cel mai rău caz, minoră. Celebrul guru, la care gura bate sperjuru, se plimba prin Paris ca bulibașa printre corturi deși avea azil politic în Suedia, unde putea să stea liniștit urmărind filme educative cu adeptele sale care se integrau în absolut cât era ziulica de lungă. Fie la țărmul mării, fie la Herculane, fie pe masa din bucătărie. Pe acest distins pornograf-despre care justiția s-a pronunțat că ar fi făcut sex cu minore, ba chiar și trafic de persoane - l-au urmat în obsesiile sale mulți tineri de ambe sexe care s-au lăsat convinși de faptul că integrarea în absolut trece prin mandravelă. Studente de toată mâna, repetente din vocație, minore fără minte, curve fără căpătâi, ba chiar și intelectuale bine înfipte în meandrele concretului, făceau coadă la sălașul închipuitului. Pe spinarea lor, și nu numai, Grig a făcut bani (murdari) frumoși și a avut și mari discounturi la toate variantele de kama-sutra. Adică el n-a mai așteptat ca alții, în spirală, să fie primit în Nirvana, a luat-o pe scurtătură. Și, până la un punct, i-a ieșit, că nu l-a deranjat nimeni din meditație și ipocrizie. Curvele nesatisfăcute - pardon, yoghinele - ziceau că s-a bucurat de protecția lui Adrian Năstase, consătean de-al său, și a fratelui Gabriel Bivolaru, cel care a luat milioane de euro de la o bancă și nu s-a mai obosit să-i dea înapoi.                  Acum, unii inițiați îi cer Monicăi Macovei să lămurească relațiile ei cu marele guru, la care, după cum am precizat mai sus, gura bate turul. Și returul.  Lume rea! O vedeți pe Monica Macovei capabilă să se integreze în absolut? Mira-m-aș. Totuși, de ce se numește partidul ei M 10? De unde vine litera M? De la UE, că tot este distinsa politiciană, europarlamentară? Mister total. Cât despre faptul că adepții MISA consumă urină proaspătă, de la țară, ar fi elegant s-o lăsăm mai moale: gusturile (scabroase) nu se discută. Și ar fi neproductiv să-i condamnăm. Păi împătimiții ăștia ar putea rezolva fără să acceseze funduri (greșeală de tehnoredactare) europene, diverse probleme legate de canalizarea a mii de localități rurale. Și la urmă, dacă țin neapărat, pot să se integreze și-n absolut, ca șobolanii.
        Mi-aduc aminte că la un moment dat, o judecătoare și-a pierdut slujba pentru că făcuse niște filme deocheate în calitatea ei de vestală a lui Bivolică. Adică ziua vorbea în pilde la tribunal, în robă, iar noaptea dădea pildă la tot cartierul, în nudul gol. Practic, viața ei se desfășura precum circuitul apei în natură. Ea era și ploaia care umplea lacul și lacul în care se bălăceau, orăcăind de plăcere și admirație pentru actul de justiție, brostacii. Mare păcat că a fost înlăturată înainte să apară în boxerii acuzaților (sau boxa, naiba știe) Cristi Borcea, noul guru al judecătoarelor cu lipici la portofel și cu pașaportul pentru integrarea în absolut la vedere. Totuși, nu pot să nu mă întreb cine a făcut mai mult rău societății: băutorul de lichide filtrate de corpul uman, Gregorian Bivolaru, sau mâncătorii de rahat din politică? Știu ce vreți să răspundeți, dar nu vă grăbiți că iar scapă Bivolaru. 
      Dar, oare, vor scăpa și derbedeii care au hașmanglit o căruță de bani construind o arenă națională nefuncțională? Citiți și vă cruciți! 
       Distracția a costat 288 de milioane de euro, cu mult peste prețul altor lucrări similare. Pentru un singur scaun fix au fost plătiți 5236 de euro(!) iar gazonul a fost schimbat de 7 ori de la inaugurare! Marea realizare este destinată exclusiv fotbalului, nefiind prevăzută cu pistă de atletism ori cu săli de sport interioare. Prin comparație, arena clujeană, de 30.200 de locuri a costat 45 de milioane de euro. Păi se compară? La Cluj fiecare scaun a costat 1100 de euro. Și sunt și rabatabile! Probabil să se poată da huța Emil Boc. În plus, există și pistă de atletism și săli de sport interioare, iar gazonul n-a fost schimbat niciodată.  Ambele construcții fac parte din categoria UEFA Elite. Numai că asta de la București ne-a lovit și la bani și la corason. La portofel ați înțeles în ce fel, dar la pitpalac vă spun imediat, dacă aveți puțintică răbdare: n-avem voie să jucăm fotbal nici măcar cu Spania pe tăpșanul din groapa lui Ouatu. Adică suntem exact în situația adepților lui Bivolaru: și integrați în absolut și cu banii luați.


7 martie 2016

editorial Arena Buzoiană

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu