duminică, 6 decembrie 2015

SPORTURI DE CONTACT SEXUAL

     Îl știți pe Charlie Sheen? Hai, n-o mai faceți pe nisnaii, știu că-l știți! E fiul lui Martin Sheen. Cum, nici de ta-su n-ați auzit? Vai de capul vostru, hai că vă luminez eu, că tot n-am nicio treabă.             Charlică e băiatul ăla simpatic din serialul, la care până și eu mă uitam, ”Doi bărbați și jumătate”. Bine, a jucat și-n alte filme de succes că d-aia a ajuns să aibă de toate. Inclusiv SIDA. Cică, în SUA, asta înseamnă să fii idiot. Și, slavă Domnului Barack Obama, America-i mare și plină de stafilococi. 
Charlică, pofticios ca orice alcoolic, ar fi avut relații de colaborare part-time cu peste 5000 de femei. Așa le zicea el, luat de valul drogurilor, nefiind atent la amănuntul că unele trăgeau pe nas direct de pe barba proprietate personală. Cică de la un transsexual d-ăsta luat de val i s-ar trage necazul, dar pe americani nu-i bine să-i crezi pe cuvânt, că lor le place și cu bastonul de mareșal în porthart și cu sufletu-n rai.
    Simpaticul diliman de la Holywood plătea câte patru-cinci vestale de bordel pe noapte, pe care le combina cu vedete XXL și cu alte păduchelnițe ambulante, fiind într-o perpetuă căutare a punctului G. Pe care, dintr-o inocență proverbială, îl căuta la el, nu la distinsele parașute. Și-n loc să găsească misteriosul punct, pe care cei mai mulți bărbați îl descoperă rătăcit pe la diverse vecine naufragiate în metafizică, a dat de dracu.
    Ceea ce s-ar putea întâmpla și cu Cristiano Ronaldo, alt pasionat de sporturi extreme care-și petrece viața între Real Madrid și clitoris, ca să parafrazez un celebru criminal. De fapt așa credeam noi până acum, că tot ni se prezentau poze cu rusoaica aia lungă și destul de foarte mișto, pe care mă-sa a botezat-o, într-un moment de înțelepciune maximă, după ce a ascultat „Cazacioc” în interpretarea superstăriței din Gura Vitioarei, Irina Loghin. Ulterior, tabloidele l-au cuplat cu diverse bunăciuni, arestate instant de laptopul arhanghelului Gabriel Cernat, neavând nici cea mai mică șansă să ajungă vreodată în recycle bin. 
Dar cotoarbele erau nevinovate, unele susținând că fac mai mult sex prin ziare decât în dormitoare. Ceea ce până la urmă s-a dovedit real fiindcă portughezul cu fața aia de primadonă pe care n-o mai încape scena mapamondului - și care-și achiziționase și-un copil pe post de accident genetic, ca să-și creeze alibiul perfect - obișnuia să-și petreacă timpul liber în Maroc, în brațele tatuate ale lui Badr Hari, un diliu musculos ce dă de pământ prin ringurile de K1 cu tot felul de ambuscați, care-și zic, în ciuda evidenței, sportivi. (De când e, măi, aceștia, bătaia un sport? Păi la cât m-a altoit bunică-mea eram vicecampion mondial! Pe locul întâi ar fi fost, detașat, frate-miu). 
     După dezvăluirile unui ziarist francez, preocupat de sporturile de contact sexual, marocanul ar da de tăblia patului matrimonial cu Ronaldo, după care l-ar arunca în piscină să facă balaca-balaca. Și ca să ne convingă că nu-i afectat la encefalul cerebelului, ne-a prezentat și o fotografie cu Romeo și Julieta, varianta  postmodernă. Până la urmă dragostea-i oarbă, dar e cam nașpa când te prinde arbitrul în ofsaid, mai ales că-ți croiseși o altă imagine. Era acolo o învălmășeală de nedescris în care luptătorul în portjartiere îl  trecea pragul piscinei, în brațe, pe fotbalistul îmbrăcat doar în textilele marca Cătălin Botezatu. (O fi o cacofonie, n-o fi, Cristiano știe!) 
     Ce s-o mai lungim, că și așa-i groasă, Ronaldo a luat-o pe urmele lui Charlie Sheen, amestecând realitatea cu fandacsia și îmbrățișarea de după gol cu tandrețea de după orgasm. Numai de s-ar opri la fluier că, altminteri, îl paște cartonașul roșu, ca și pe frumosul nebun al parodiilor holywdiene. În cel mai fericit caz ar putea fi făcut KO, după care ar încerca să o ia de la capăt ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 
     Aici s-ar asemăna cu Lucian Bute al nostru care, după mangleala luată de la Froch, s-a îndrăgostit atât de tare de bătaie încât a cerut-o de soție. Și ea, perversa, a acceptat, de-a ajuns ”mister KO” să umble numai cu ochii vineți. Că-n sporturile de contact, prezervativul nu este permis.


6 decembrie 2015
editorial ARENA BUZOIANĂ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu